Duurzame inzetbaarheid, gezondheid en vitaliteit

We zijn uw partner voor het realiseren van uw doelstellingen op het gebied van een vitale organisatie en vitale werknemers. Uit onderzoek blijkt dat gezonde, vitale medewerkers zorgen voor minder ziekteverzuim, minder ziektekosten, gemotiveerder en productiever personeel.
Yoga Run Events bestaat uit gepassioneerde en gedreven professionele ondernemers die hun expertise en ervaring hebben gebundeld. Duurzame inzetbaarheid, gezondheid en vitaliteit zijn belangrijke trends in deze omgeving. De onderstaande arrangementen zijn te reserveren als een verbindende activiteit, ontspanning, verdieping of voor het plezier. Vanuit een prachtig natuurgebied op een unieke locatie kun je allen weer even op adem komen. Dit alles gecombineerd met een gezonde lunch of diner op de prachtige locatie Het Montferland. Wij brengen beweging, ontspanning en plezier! Gedreven door passie en enthousiasme voor ons vak. Ook brengen wij uw bedrijf graag in beweging.

Samenwerking met het Hotel Het Montferland

Een unieke locatie in het prachtige Montferland. Je waant je in een andere wereld vanuit deze hoogte. Het Montferland heeft een internationale keuken. Chefkok Roy Volkers en het keuken team bereiden de ene na de andere culinaire verrassing. 

Ons aanbod

Hieronder ons aanbod. We denken uiteraard graag met u mee voor het maken van een passend programma.

Vitaliteit & Verbinding

Focus op bewustwording hoe belangrijk gezond leven is en hoe belangrijk het is om een goede verbinding te maken met de mensen om je heen.
Intensiteit is gemiddeld. Voor ieder niveau geschikt. Buitenactiviteit.
Duur 1,5 uur

Energie & Beweging.

Focus op in actie komen. Intensiteitlevel is hoog. Daadwerkelijk in beweging komen.
Buitenactiviteit. 
Duur 1,5 uur

Aandacht & Ontspanning

Focus op ontspanning. Lage intensiteit en inspanning. Vooral bewustwording en aandacht.
Aandachtsoefeningen. Mindfullness. Yoga. Kan zowel binnen als buiten.
Duur 1,5 uur

Interactie energizer

Interactieve lezing over gezond leven, energie en bewustzijn.
Impact moment is kort. Hoog energielevel. Met plezier. Energizer. Binnenactiviteit.
Duur 0,5 uur